Over Chateau RM

Chateau RM Ardennes is een prachtig kasteel (anno 1877) met een rijk verleden. Centraal gelegen in het hart van de Franse Ardennen aan rivier de Maas. In een klein dorpje met restaurants en andere voorzieningen. In het dorpje, welke sinds 1967 Bogny sur Meuse heet en vóór deze tijd samengesteld was uit drie kleinere gemeentes nl. Chateau Regnault, Levrezy, en Braux genaamd, heeft u de natuur en de gezelligheid om u heen.

Het kasteel is onlangs gerestaureerd, gerenoveerd en in ere hersteld, met respect voor de authentieke details, die bewaard zijn gebleven. Het kasteel kent een bijzondere historische sfeer met het comfort van het heden. Het geheel is verbouwd, ontworpen en ingericht door de Zwaluw Groep uit Heerhugowaard (Nederland). De inrichting is gedaan in samenwerking met de lokale antiquair Fabrice en Riviera Maison. De eigenaar stelt zijn privé collectie ten toon, waaronder schilderijen van de Franse schilder Georgio Benayoun.

U heeft vanuit Chateau RM zicht op de 5 Heemskinderen.

De 4 kasteel kamers zijn smaakvol ingericht en ademen allure, sfeer en historie uit. Voor stellen, groepen en tevens ook voor gezinnen: het kasteel beschikt over prachtige familie kamers. Iedere kamer is uniek en beschikt over een eigen badkamer met toilet.


U bent van harte uitgenodigd om deze bijzondere ambiance te ervaren. Wij zorgen voor een onvergetelijk verblijf en dat het u aan niets ontbreekt.


U heeft de keuze uit een dagverblijf zonder overnachting, logies, logies met ontbijt.

Daarnaast kunt u gebruik maken van de bibliotheek, de bar, de keuken met grote eettafel, voorzien van koelkast, oven, kookplaat en alle andere keukenvoorzieningen. Op de benedenverdieping is een centraal toilet.

Buiten staan de BBQ en de buitenbar ter beschikking. Er zijn diverse terrassen in de tuin en op het bijgebouw met uitzicht op rivier de Maas. Er is gratis parkeergelegenheid en WiFi aanwezig.

Het gehele kasteel is rookvrij.

U rijdt binnen 15 minuten naar Charleville, 1 uur naar de Champagnestad Reims, 1,5 uur naar Luxemburg voor onder andere tax free winkelen, 2 uur naar Parijs (Alles ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer) en op fiets afstand naar verschillende leuke attracties.

Het kasteel ligt centraal gelegen in een uitgestrekt natuurgebied en is omringd door gezellige dorpjes, vele bezienswaardigheden en scala aan (sport)activiteiten.


Chateau RM Ardennes is ook ideaal voor zakelijke aangelegenheden, vergaderingen, seminars, recepties, voor (trouw)feesten en voor clubs en verenigingen.