Uw gastvrouw tijdens uw verblijf Helena Verkooyen

Adresgegevens Chateau RM

1 Rue Jourde

08120 Bogny-sur-Meuse

Frankrijk

De eigenaar van Chateau RM

De eigenaar is een passievolle, zeer hoog aangeschreven en getalenteerde bouwkundige, die exclusieve panden met liefde en aandacht weer terug brengt in originele staat. Mét oog voor het kleinste detail, die de perfectie van architectuur in zijn vingers heeft en tevens het maximale uit ieder pand weet te halen.


“Het kasteel is al mooi van zichzelf” zo waren zijn eerste woorden, toen hij zijn oog liet vallen op het Chateau. De ziel en zaligheid die hij erin heeft gestopt tijdens de restauratie, in combinatie met zijn unieke talent, hebben ervoor gezorgd dat het kasteel, van een ongekende kwaliteit, weer in ere hersteld is, waarbij hij het respect voor de historie heeft weten te behouden.

Zijn liefde en passie voor het kasteel zult u ervaren tijdens uw verblijf. Dit is één van zijn paradepaardjes van zijn projecten. Deze heeft hij dan ook benoemd naar zijn 2 dochters: Chateau RM Roxanne en Melissa.

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies